maanantai 12. elokuuta 2013

On Töps-töps siltaa, mässymökkiä ja Taavetin tönöä


Tänään innostuttiin Jonaksen kanssa vähän askartelemaan ja tuli tehtyä meille kahden viikon päästä tulevalle Taavetille tuollainen temppurata/leikkimökki/nukkumapaikka.Rakennelmasta löytyy vaikka mitä kivaa pikkukisulle.Töps-töps-sillaksi nimeämällämme mässymökkiä ja Taavetin tönöä yhdistävällä osalla on paljon kissat töpsötellyt ja reunasta kurkkaa jättimäinen kissa.Teimme Gisugallerian johon kokoamme kuvia kaikista neljästä meillä olleesta kissasta. Viljamista ei ollut kuvia vielä tulostettuna että niitä, yhteiskuvia Vilin kanssa ja Taavetin sekä sen sisarusten kuvia lisäämme galleriaan myöhemmin.Taavetin tönön alaosassa lukee rakennelman omistajat ja lelut odottavat leikkijää.Yläosassa on Kukkuruluukku josta toivottavasti on sitten kiva kurkkia.Leluksi löytyy myös kepin päästä narussa roikkuva muovipussisuikalelelu, josta Viljamikin tykkäsi.Lisäsimme rakennelmaan Viljamin suosikkipaikan, mässymökin johon laitoimme rakennuksen nimen ja sen että Viljami on testamentannut sen seuraajalleen.
Pahvilaatikkoaddiktio-se Viljamilla todellakin oli!Tuossa riittää touhuttavaa ja ihmeteltävää Tahvolle (isämme heti keksimä lempinimi)Mökin alaosassa ei olekaan kuvan tekstin mukaan Taavetti vielä vaan Vili kävi siellä tutustumassa.
Yllättävän kauan Vilikin mökissä viihtyi ja pesi vähän itseään.

Toivottavasti pikku-Taavettikin tykkää tästä tekeleestämme kunhan saapuu kotiin.


♥:llä Miiau2 kommenttia:

  1. Ompa iso!
    Taavetille tulee hauskaa!

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti taavetti tykkää siitä. Ajateltiin ostaa raapimapuu mutta luulisi että tuo mökki jäisi sen rinnalla kakkoseksi :)

    VastaaPoista